enda

Jane Fonda

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Book Club 2018 Medvirkende U/Spillefilm
This Is Where I Leave You 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Sviger-monster 2005 Viola Fields U/Spillefilm
Old Gringo 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Brevet til Iris 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen derpå 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Ni til fem 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmelig forbindelse 1981 Lee Winters U/Spillefilm
Kinasyndromet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
På vej hjem 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor vinden raser 1978 Medvirkende U/Spillefilm
California Suite 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Julia 1977 Medvirkende U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Her går det godt 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Klute 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Jamen, man skyder da heste 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Histoires extraordinaires 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Den djævelske jagt 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Cat Ballou 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Walk on the wild side 1962 Kitty Twist U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.