enda

Jane Kurson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Monster 2003 Klip U/Spillefilm
Love field 1992 Klip U/Spillefilm
Hot Shots! 1991 Klip U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Klip U/Spillefilm
Beetlejuice 1988 Klip U/Spillefilm
Godt Nytår 1987 Klip U/Spillefilm
Karate Kid II 1986 Klip U/Spillefilm
Pumping iron II, kvinderne 1985 Klip U/Dokumentarfilm
Elsk din nabo 1981 Klipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.