enda

Jane Musky

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skal, skal ikke? 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Bounty Hunter 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et sikkert hit 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
My super ex-girlfriend 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hitch 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Storbyens små mirakler 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden i mit liv 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
City Hall 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Boomerang 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sælger til salg 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ghost 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Young Guns 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Arizona junior 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.