enda

Jane Thomsen

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Mig og mafiaen 1973 Janne Petersen DK/Spillefilm
Tintin og hajsøen 1972 Stemme U/Spillefilm
De unge på 80 1970 Medvirkende Tv-film
De unge på 80 1970 Odile Tv-film
Mystik om et knald på Amager 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
De røde heste 1968 Sanne, Oles søster DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Havfrue DK/Spillefilm
9 ordbilleder 1967 Medvirkende Tv-film
Hortense læg dig og paragraf 330 1967 Medvirkende Tv-film
Gengangerne 1967 Regine Engstrand Tv-film
Jordbær til Einar 1967 Medvirkende Tv-film
Stillads 2 1966 Medvirkende Tv-film
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Rosa DK/Spillefilm
Genboerne 1966 Medvirkende Tv-film
I stykker 1966 Lis Tv-film
Melodien, der blev væk 1965 Medvirkende Tv-film
Næsbygaards arving 1965 Rosa, Pribs datter DK/Spillefilm
Kampen om Næsbygaard 1964 Rosa, pastorens datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.