enda

Jane Vorre

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blues for Montmartre 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Pelle Gudmundsen-Holmgreen: Musikken er et monster 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Noget om Halfdan 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
The voice of Iran 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Og hjertet er sort 2006 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Store planer 2005 Stillfotograf DK/Spillefilm
Staying Power 2005 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Danas have 2004 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
9 præludier om kærlighed 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Ulykken 2003 Stills DK/Kort fiktion
Drømmegaven 2003 Stills DK/Kort fiktion
Der er en yndig mand 2003 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Vejen tilbage 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Agnethe 2001 Foto DK/Kort fiktion
Der var så mange glæder 1999 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Credo 1998 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.