enda

Janne Find

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kajs fødselsdag 1990 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 2. unit DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Et skud fra hjertet 1986 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Zappa 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Scripterassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.