enda

Janne Klerk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Omfavn mig måne 2002 Stills DK/Spillefilm
Et hundeliv 1996 Stills DK/Kort fiktion
Livet på Trekanten 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Gammeldansen 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
En fremmed piges dagbog 1989 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Biodynamisk jordbrug 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Musen og dansepigen 1988 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Holografi 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Forfilm Video Journalen 1985 1985 Foto
Lad os ikke vente på systemet 1984 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.