enda

Janni Helleskov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit 50/50 liv 2016 Producer Tv-serie
Op med halen 2014 Producer Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Producer Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Producer Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Producer Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Producer Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Producer Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Producer Tv-serie
Sommer i Tyrol 2010 Producer DK/Kort fiktion
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Producer Tv-serie
Kristian 2009 Line producer Tv-serie
Fidibus 2006 Postproduktion DK/Spillefilm
Kvindeliv 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Kinamand 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Normalerweize 2004 Producer Tv-serie
Tintin og mig 2004 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Rembrandt 2003 Produktionskoordinator (postproduktion), Location-koordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.