enda

Jannik Dahl Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hacker 2019 DIT DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 DIT U/Spillefilm
Selvhenter 2019 DIT DK/Spillefilm
En vred mand 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Trekanter af lykke 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Corporate Communication 2013 Instruktion, Manuskript, Producer, Klipper DK/Kort fiktion
LIV 2013 Scripter DK/Kort fiktion
Hård vind 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
De to musketerer 2011 Instruktion, Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.