enda

Janus Vinther

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Your Flesh, Your Curse 2017 SFX-makeup DK/Spillefilm
Genstart 2016 VFX artist DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 SFX-makeup Tv-serie
Insekt 2014 Special effects makeup DK/Kort fiktion
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Special effects, Special effects makeup DK/Kort fiktion
No Exit 2 - Rise Against 2013 Special effects DK/Kort fiktion
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Salon Belleza 2011 Special effects DK/Kort fiktion
Opstandelsen 2010 Zombie, Special effects makeup DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Special effects DK/Spillefilm
En dårlig idé 2006 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Regler for krig 2006 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Sort oktober 2005 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.