enda

Janusz Kaminski

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lincoln 2012 Foto U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Foto U/Spillefilm
War Horse 2011 Foto U/Spillefilm
Alt hvad du har 2010 Foto U/Spillefilm
Funny People 2009 Foto U/Spillefilm
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige 2008 Foto U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Foto U/Spillefilm
München 2005 Foto U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Foto U/Spillefilm
Terminalen 2004 Foto U/Spillefilm
Catch Me If You Can 2002 Foto U/Spillefilm
Minority Report 2002 Foto U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Foto U/Spillefilm
Lost souls 2000 Instruktion U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Foto U/Spillefilm
Amistad 1997 Foto U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Foto U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Foto, Musik U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Foto U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Foto U/Spillefilm
Cool as ice 1991 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.