enda

Jared Harris

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Allied 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Certain Women 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Quiet Ones 2014 Professor Joseph Coupland U/Spillefilm
Sylvia 2003 Al Alvarez U/Spillefilm
Sunday 1997 Medvirkende U/Spillefilm
I shot Andy Warhol 1996 Andy Warhol U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.