enda

Jared Leto

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Suicide Squad 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Dallas Buyers Club 2013 Rayon U/Spillefilm
Mr. Nobody 2010 Nemo Nodbody U/Spillefilm
Lord of war 2005 Vitaly Orlov U/Spillefilm
Requiem for a Dream 2000 Harry Goldfarb U/Spillefilm
American Psycho 2000 Paul Allen U/Spillefilm
Urban Legend - Historier, der dræber 1998 Paul U/Spillefilm
Frankies sommer 1996 Frankie U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.