enda

Jarl Kulle

(1927 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Fanden DK/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Mack U/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 General Lorens Löwenhielm DK/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Lif U/Spillefilm
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Bryllupsnatten 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Kære John 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Jarl Kulle DK/Spillefilm
Kort er sommeren 1962 Thomas Glahn, svensk løjtnant U/Spillefilm
Den kære familie 1962 Friherre Claes, gift med Emily DK/Spillefilm
Skal vi elske? 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Frøken April 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.