enda

Jasin Boland

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jason Bourne 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
The Great Wall 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Mad Max: Fury Road 2015 Stills U/Spillefilm
San Andreas 2015 Stills U/Spillefilm
Everest - 3D 2015 Stills U/Spillefilm
Dracula Untold 2014 Stills U/Spillefilm
Captain Phillips 2013 Stills U/Spillefilm
Safe House 2012 Stills U/Spillefilm
Ghost rider 2 2012 Stills U/Spillefilm
Hanna 2011 Stills U/Spillefilm
Sanctum 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.