enda

Jason Bateman

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Game Night 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Zootropolis 2016 Stemme U/Spillefilm
The Gift 2015 Medvirkende U/Spillefilm
This Is Where I Leave You 2014 Medvirkende U/Spillefilm
De satans chefer 2 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Identity Thief 2013 Sandy Patterson, Producer U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Dave Lockwood U/Spillefilm
Baby surprise 2010 Wally Mars U/Spillefilm
Parterapi i Paradis 2009 Jason Smith U/Spillefilm
Hancock 2008 Ray Embrey U/Spillefilm
Den magiske legetøjsbutik 2007 Henry Weston U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.