enda

Jason Friedberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Vampires Suck 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Meet the Spartans 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Disaster Movie 2008 Instruktion U/Spillefilm
Epic Movie 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Date Movie 2006 Manus, Produktion U/Spillefilm
Spy hard 1996 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.