enda

Jason Robards

(1922 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tusind tønder land 1997 Larry Cook U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Gitterporten 1989 Medvirkende U/Spillefilm
En god mor 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen efter 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Sorte maske og Tonto 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Melvin og Howard 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Højt spil i Cabo Blanco 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor vinden raser 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Julia 1977 Medvirkende U/Spillefilm
A boy and his dog 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Krigen mellem mand og kvinde 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Johnny got his gun 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Præriens tørstige mand 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Da strip-tease blev opfundet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Poker i Dodge city 1966 Medvirkende U/Spillefilm
A Thousand Clowns 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.