enda

Javier Aguirresarobe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Warm Bodies 2013 Foto U/Spillefilm
Identity Thief 2013 Foto U/Spillefilm
Blue Jasmine 2013 Foto U/Spillefilm
Fright night 2011 Foto U/Spillefilm
The Twilight Saga: Eclipse 2010 Foto U/Spillefilm
New moon 2009 Foto U/Spillefilm
The Road 2009 Foto U/Spillefilm
The City of Your Final Destination 2009 Foto U/Spillefilm
Vicky Cristina Barcelona 2008 Foto U/Spillefilm
Goya's Ghosts 2006 Foto U/Spillefilm
Mit indre hav 2004 Foto U/Spillefilm
Tal til hende 2002 Foto U/Spillefilm
The Others 2001 Foto U/Spillefilm
Tierra - Jord, vin og kærlighed 1996 Foto U/Spillefilm
Pigen der ikke kunne le 1993 Foto U/Spillefilm
Kvædetræets sol 1992 Foto U/Dokumentarfilm
27 timer 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.