enda

Javier Navarrete

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Musik U/Spillefilm
Wrath of the Titans 2012 Musik U/Spillefilm
Hemingway & Gellhorn 2012 Musik Tv-film
The warrior's way 2010 Musik U/Spillefilm
Inkheart 2009 Musik U/Spillefilm
Pans labyrint 2006 Musik U/Spillefilm
The Devil's Backbone 2001 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.