enda

Jay Lash Cassidy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
American Hustle 2013 Klip U/Spillefilm
Silver Linings Playbook 2012 Klip U/Spillefilm
Justin Bieber: Never Say Never 2011 Klip U/Dokumentarfilm
U2 - From the Sky Down 2011 Klip U/Dokumentarfilm
Waiting for Superman 2010 Klip U/Dokumentarfilm
Brothers 2009 Klip U/Spillefilm
Ind i vildmarken 2007 Klip U/Spillefilm
En ubekvem sandhed 2006 Klip U/Dokumentarfilm
Attentat på Nixon 2004 Klip U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Klip U/Spillefilm
Gossip 2000 Klip U/Spillefilm
Urban Legend - Historier, der dræber 1998 Klip U/Spillefilm
Crossing guard 1995 Klip U/Spillefilm
The Indian runner 1991 Klip U/Spillefilm
Gysertimen 2 1988 Klip U/Spillefilm
Landevejens skøre gutter 1984 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.