enda

Jay Maidment

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Doctor Strange 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Avengers: Age of Ultron 2015 Stills U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy 2014 Stills U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Stills U/Spillefilm
Wrath of the Titans 2012 Stills U/Spillefilm
Cloud Atlas 2012 Stills U/Spillefilm
Unknown identity 2011 Stills U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Stills U/Spillefilm
Hereafter 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.