enda

Jay Presson Allen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dødsfælden 1982 Manus U/Spillefilm
Storbyens prins 1981 Manus U/Spillefilm
Hvad vil du ha'? 1980 Manus, Produktion U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Manus U/Spillefilm
Funny lady 1975 Manus U/Spillefilm
Cabaret 1972 Manus U/Spillefilm
Miss Brodies bedste år 1968 Manus U/Spillefilm
Marnie 1964 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.