enda

Jay Roach

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All the Way 2016 Instruktion Tv-film
Trumbo 2015 Instruktion U/Spillefilm
The campaign 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Producer U/Spillefilm
Brüno 2009 Producer U/Spillefilm
Borat 2006 Produktion U/Spillefilm
The hitchhiker's guide to the galaxy 2005 Produktion U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Instruktion U/Spillefilm
Meet the Parents 2000 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Mysteri Alaska 1999 Instruktion
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Instruktion U/Spillefilm
Austin Powers: International Man of Mystery 1997 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.