enda

Jean André

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skøre gutter på flugt 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Don Juan eller hvis Don Juan var en kvinde 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Med skumsprøjt for boven 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Undskyld, vi flygter 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mafien hævner 1965 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det man kalder at elske 1962 Produktionsdesign U/Spillefilm
Favntag i natten 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
En ægte pariserinde 1957 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gud skabte kvinden 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Elena og Mændene 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.