enda

Jean Arthur

(1900 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Shane - Den tavse rytter 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Foreign affair 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen og cowboyen 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Kun engle har vinger 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Du kan ikke tage det med dig 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Samfundets fjende 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.