enda

Jean Aurenche

(1904 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kvindens ældste erhverv 1967 Manus U/Spillefilm
Særlige venskaber 1964 Manus U/Spillefilm
Kongelig elskov 1961 Manus U/Spillefilm
I nattens mulm og mørke 1956 Manus U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1956 Manus U/Spillefilm
Forbudte lege 1952 Manus U/Spillefilm
Gud har brug for mænd 1950 Manus U/Spillefilm
Djævelen i kroppen 1946 Manus U/Spillefilm
Adrien 1943 Manus U/Spillefilm
Hotel du nord 1938 Manus U/Spillefilm
Kureren fra Lyon 1937 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.