enda

Jean Bourgoin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Den længste dag 1962 Foto U/Spillefilm
Sort karneval 1959 Foto U/Spillefilm
Min onkel 1958 Foto U/Spillefilm
Før syndfloden 1953 Foto U/Spillefilm
De syv der dømte 1950 Foto U/Spillefilm
Det hændte i kroen 1943 Foto U/Spillefilm
La Marseillaise 1938 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.