enda

Jean-Claude Brialy

(1933 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Piger på spil 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Madame Emma - En kvinde med magt 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Frihedens spøgelse 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Eglantine 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bruden var i sort 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg elsker kærligheden 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindens ældste erhverv 1967 episode 3 U/Spillefilm
Erotisk safari 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af lig 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Liget der blev væk 1961 Medvirkende U/Spillefilm
En kvinde er en kvinde 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Fætrene 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Vennerne 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Alle drenge hedder Patrick 1957 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.