enda

Jean-Claude Flamant

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Sanger DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Pasteurs tolk Tv-serie
Flâneur II: Dandy 1995 Stemme DK/Eksperimentalfilm
Jydekompagniet 3 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Oviri 1986 Maxim Maufra DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.