enda

Jean-Claude van Damme

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
JCVD 2009 J. C. V. D. U/Spillefilm
The replicant 2001 Replicant U/Spillefilm
Udfordringen 1996 Instruktion, Chris Dubois U/Spillefilm
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Alain/Mikhail U/Spillefilm
Sudden death 1995 Darren U/Spillefilm
Timecop 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Street fighter - Det endelige opgør 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hard Target 1993 Chance Boudreaux U/Spillefilm
Universal Soldier 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1992 Sam Gillen U/Spillefilm
Dobbelt slagkraft 1991 Manus, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Lionheart 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Lion - The streetfighter 1990 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Helten 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Kickboxer 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Black eagle 1987 Andrei U/Spillefilm
Bloodsport - kamp til døden 1987 Medvirkende U/Spillefilm
No Retreat, No Surrender 1986 Ivan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.