enda

Jean Delannoy

(1908 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Millioner helliger midlet 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Særlige venskaber 1964 Instruktion U/Spillefilm
Politikommisær Maigret løser mysteriet på slottet 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1956 Instruktion U/Spillefilm
Sengen 1954 Instruktion U/Spillefilm
Gud har brug for mænd 1950 Instruktion U/Spillefilm
Terningerne er kastet 1947 Instruktion U/Spillefilm
Den evige længsel 1943 Instruktion U/Spillefilm
Intet vender tilbage 1942 Instruktion U/Spillefilm
Greven af Paris 1934 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.