enda

Jean Desailly

(1920 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Professionel dræber 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Silkehud 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Døden giver ikke kredit 1962 Medvirkende U/Spillefilm
[Masters of the Congo Jungle] 1959 Fortæller U/Dokumentarfilm
Vi de rigeste 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Den store manøvre 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.