enda

Jean-François Richet

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blood Father 2016 Instruktion U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Instruktion U/Spillefilm
Public enemy no. 1, part 1 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Public enemy No. 1 - del 2 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sidste nat på Station 13 2005 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.