enda

Jean-Hugues Anglade

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Suburra 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Tid til mord 2013 Richard Kemp U/Spillefilm
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Medvirkende U/Spillefilm
Valgslægtskaber 1996 Edoardo U/Spillefilm
Nelly og hr. Arnaud 1995 Vincent U/Spillefilm
La reine Margot 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Nikita 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Betty Blue - 37,2 om morgenen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Den sårede mand 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den sårede mand 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.