enda

Jean-Jacques Annaud

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tigerbrødre 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Enemy at the Gates 2001 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Syv år i Tibet 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Elskeren 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bjørnen 1988 Instruktion U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Instruktion U/Spillefilm
Kampen om ilden 1981 Instruktion U/Spillefilm
Et spil om ære 1978 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.