enda

Jean-Luc Godard

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jean-Luc selon Luc 2006 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Notre musique 2004 Instruktion U/Spillefilm
Éloge de l'amour 2001 Instruktion U/Spillefilm
Hélas pour moi 1993 Instruktion U/Spillefilm
Détective 1985 Instruktion U/Spillefilm
Fornavn Carmen 1983 Instruktion U/Spillefilm
Passion 1982 Instruktion U/Spillefilm
Nummer to 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Her går det godt 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sympathy for the Devil 1968 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Kineserinden 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg ved 2-3 ting om hende 1967 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Le dinosaure et le bébe, dialogue en huit parties entre Fritz Lang et Jean-Luc Godard 1967 Medvirkende Tv-dokumentar
Made in U.S.A 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lemmys mærkelige eventyr 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Manden i månen 1965 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
En gift kvinde 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Band of Outsiders 1964 Instruktion U/Spillefilm
Den lille soldat 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Soldaterne 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg elskede dig i Gaar 1963 Instruktion U/Spillefilm
Livet skal leves 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rogopag 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En kvinde er en kvinde 1961 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Åndeløs 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Alle drenge hedder Patrick 1957 Instruktion U/Kort fiktion
Filmens århundrede - 2 (50 års franske film) Instruktion, Manus, Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.