enda

Jean Marais

(1913 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fantomas, manden med de 100 ansigter 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Den blå markis 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Hvide nætter 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Elena og Mændene 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens mysterium 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Den evige længsel 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.