enda

Jean Penzer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De døde fra Seinen 1989 Foto U/Kort fiktion
Klædt på til fest 1986 Foto U/Spillefilm
Han døde med åbne øjne 1985 Foto U/Spillefilm
Une chambre en ville 1982 Foto U/Spillefilm
Jeg vil se blod 1976 Foto U/Spillefilm
Sikken far - sikken søn 1970 Foto U/Spillefilm
Den gamle mand og drengen 1966 Foto U/Spillefilm
Fra blomst til blomst 1961 Foto U/Spillefilm
Pariserroser 1960 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.