enda

Jean-Pierre Cassel

(1932 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ceremonien 1995 Hr. Lelièvre U/Spillefilm
Kærlighed og kaos 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Forellen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
En kvindelig læges dagbog 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Terror 1970 Medvirkende U/Spillefilm
En hær af skygger 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Helte dør aldrig 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg - en mandlig sexbombe 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Fra blomst til blomst 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Den uheldige korporal 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Pariserroser 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.