enda

Jean-Pierre Jeunet

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det unge geni T.S. Spivet 2017 Instruktion U/Spillefilm
Micmacs - Det glade vanvid 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
En lang forlovelse 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den fabelagtige Amélie fra Montmartre 2001 Instruktion U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Instruktion U/Spillefilm
De fortabte børns by 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Delicatessen 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.