enda

Jean-Pierre Kohut-Svelko

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En hemmelighed 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Betty Fisher og andre historier 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Klasseturen 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den lille tyvetøs 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kvinden overfor 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den fortabte datters hjemkomst 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden der elskede kvinder 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvordan man narrer sine koner og slipper skidt fra det 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.