enda

Jean-Pierre Léaud

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I Hired a Contract Killer 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Détective 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed på flugt 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Moderen og luderen 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Medvirkende U/Spillefilm
De to englænderinder 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Elsker - elsker Ikke 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Svinestien 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Stjålne kys 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Starten 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Kineserinden 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Made in U.S.A 1966 Medvirkende U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Ung flugt 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.