enda

Jean-Pierre Melville

(1917 – 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Telefon til chefen 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den røde cirkel 1970 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
En hær af skygger 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ekspert i drab 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Storgangsterens sidste kup 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Døden giver ikke kredit 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Léon Morin, Priest 1961 Instruktion U/Spillefilm
Bob le flambeur 1956 Instruktion U/Spillefilm
Le silence de la mer 1949 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.