enda

Jean Rabier

(1915 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sorte engel 1988 Foto U/Spillefilm
Masker 1987 Foto U/Spillefilm
Et lig for meget 1985 Foto U/Spillefilm
Sidespring 1976 Foto U/Spillefilm
Det blodrøde bryllup 1973 Foto U/Spillefilm
Doktor Popaul 1972 Foto U/Spillefilm
Lige før natten 1971 Foto U/Spillefilm
Kold sved 1970 Foto U/Spillefilm
Terror 1970 Foto U/Spillefilm
Slagteren 1970 Foto U/Spillefilm
Den utro hustru 1969 Foto U/Spillefilm
Dyret skal dø 1969 Foto U/Spillefilm
Veninderne 1968 Foto U/Spillefilm
Champagnemordet 1967 Foto U/Spillefilm
Grænsefloden 1966 Foto U/Spillefilm
Tigeren parfumerer sig med dynamit 1966 Foto U/Spillefilm
Den blå panter 1965 Foto U/Spillefilm
Lykken 1965 Foto U/Spillefilm
Pigen med paraplyerne 1964 Foto U/Spillefilm
Tigeren elsker frisk kød 1964 Foto U/Spillefilm
Hævnen er Deres, Madame 1963 Foto U/Spillefilm
Englebugten 1962 Foto U/Spillefilm
Rogopag 1962 Foto U/Spillefilm
Cleo fra 5 til 7 1961 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.