enda

Jean Renoir

(1894 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Armored 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Den uheldige korporal 1961 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dr. Cordeliers testamente 1959 Instruktion, Manus Tv-film
Frokosten i Det Grønne 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Elena og Mændene 1956 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fransk cancan 1954 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En kammerpiges dagbog 1946 Instruktion U/Spillefilm
Spillets regler 1939 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Menneskedyret 1938 Instruktion, Manus U/Spillefilm
La Marseillaise 1938 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den store illusion 1937 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Boudu Saved from Drowning 1932 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.