enda

Jean Seberg

(1938 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Musen 1974 Medvirkende Tv-film
Attentatet 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Airport - vinger af ild 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Naar guldfeberen raser 1969 Medvirkende U/Spillefilm
På en strand i Peru 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Grænsefloden 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Hvordan man stjæler en millard og slipper godt fra det. 1965 Medvirkende U/Spillefilm
For fri udblæsning 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Åndeløs 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Musen der brølede 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.