enda

Jean Tournier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forfulgt af fortiden 1985 Foto U/Spillefilm
En mand, en kvinde, et barn 1982 Foto U/Spillefilm
Dødens bagmænd 1980 Foto U/Spillefilm
Ih, du store kineser 1980 Foto U/Spillefilm
Moonraker 1979 Foto U/Spillefilm
Sjakalen 1973 Foto U/Spillefilm
Nedtælling 1970 Foto U/Spillefilm
Med skumsprøjt for boven 1967 Foto U/Spillefilm
Fransk visit i London 1964 Foto U/Spillefilm
Den blå markis 1962 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.