enda

Jeanette Swensson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Motorvej på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Barpige DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Ekspeditrice DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Topløs ekspeditrice DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Afdøde Jonsens elskerinde DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Pige, der er med til at afbryde møde DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.