enda

Jeanette van Beeck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 1 2014 Sminkør Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Kristian 2009 Makeup Tv-serie
Ibrahim 2007 Kostumer DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Kostumer DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.